Diensten

PARTICULIEREN

Of u nu een nieuw(e) woning of appartement aankoopt, uw huidige woning wilt verbouwen of naar een andere hypotheekverstrekker wilt overstappen, er zal u om een (gevalideerd) taxatierapport gevraagd worden. Omdat wij aangesloten zijn bij het NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs), het NWWI en VastgoedPro worden onze taxatierapporten door elke hypotheekverstrekker geaccepteerd. 

  

Ook in andere gevallen kan een taxatie van uw woning nodig of handig zijn: 
  

  • Aan- of verkoop woning of appartement: als u zonder makelaar een woning koopt of verkoopt, is het vooraf goed om te weten wat de woning objectief waard is;

  • Renteverlaging: als de waarde van uw woning is gestegen, komt u in veel gevallen in aanmerking voor een korting op uw rentetarief;

  • Echtscheiding: voor een objectieve en onafhankelijke waardevaststelling van de gezamenlijke woning; 

  • Te verhuren woning: vaststelling van de marktwaarde op basis van huurinkomsten. 

  

Voor welk doel u ook een taxatie nodig heeft, Oranjewoud Taxaties kan voor u een passende taxatie opstellen. 

INTERMEDIAIR

Wij werken veel samen met intermediairs. Als professional wilt u voor uw klant een kwalitatief goede en objectieve taxatie die door elke financiële instelling geaccepteerd wordt.

 

Wij begrijpen dat korte lijnen en snelle doorlooptijden voor u en uw klant belangrijk zijn. Vanzelfsprekend houden wij u gedurende het taxatieproces op de hoogte, zodat u nooit voor onverwachte verrassingen komt te staan.

 

Onze tarieven zijn helder en concurrerend. 

 

Kwaliteit, service en snelheid zijn onze kernwaarden. Onderlinge afspraken en maatwerk tarieven leggen wij met u vast in een Service Level Agreement (SLA), zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 

Interesse? Neem contact op en wij komen graag bij u langs om te bespreken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.